Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова е ужасно, което се случва, новите щамове,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвТова е ужасно, което се случва, новите щамове,
Коментари Харесай

Искрен Пецов: Хората със свободни професии сме най-засегнати от коронавируса

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Това е извънредно, което се случва, новите варианти, разновидности и по този начин нататък, само че имам възприятието, че не можахме добре да се мотивираме за имунизацията или пък образците от прилежащи страни, които са сполучливи, не можаха добре да изскочат пред нас, с цел да може нашето население да се имунизира. Примери доста, Израел и други страни, където са съвсем 100% имунизирани, и още веднъж, и още веднъж при тях настава новия, несъмнено, в по-малка степен, новия вариант. Така че това за мен е един голям проблем, който ние не можахме да го решим в нашата страна и настрана въобще не можахме да мотивираме хората да се имунизират. Много от тях не знаят кое е по-добре - единствено да си го изкарали или да се имунизират, и това е може би огромната заплаха за това, което се случва.

Така в " Пресечна точка " по Нова Тв музикантът Искрен Пецов стартира коментара си за новия вид на ковид - Делта, чийто пик се чака в България в края на август и какво би трябвало да направи държавното управление, с цел да ограничи разпространяването му.

Аз като представител на хората със свободни специалности, в това число можем да засегнем и туризма, въобще цялата колегия, мисля, че ние сме на засегнатите, само че пък и най по този начин с лекост и с подигравка се гледа на нас, като хора, които основават народен артикул, което не би трябвало да е по този начин. Но изкарахме ужасна година и половина и в този момент единствено при първите вести, които чух, дори аз единствено не ги чух персонално, някакви другари от два-три дни ми приказват, че ще се случва отново това извънредно нещо. Аз не знам по какъв начин ще не преставам напред, по какъв начин ще прехранвам фамилията и по какъв начин ще не престават моите планове, въобще не не ми е ясно накъде отиваме. Само за няколко дни, до момента в който чаках тая информация и чувах за тази информация, нещата започнаха да се трансформират и в другите страни. Явно няма да излезем сухи и от последната вълна, би трябвало просто да се стягаме и да седнем на една маса, да решим какво има от другите страни като образец и да забележим по какъв начин действат те и ние виждаме ли го, сподели още Искрен Пецов.

Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР